Coaching

Coachingstijl

Mijn stijl van coaching is verhelderend en doelgericht, onderzoekend en stimulerend. Daarbij ben ik een coach met een creatieve benadering: verdiepend, met resultaten in de praktijk.

Ik ben als coach opgeleid om mensen te helpen op verschillende niveaus tot daadwerkelijke verandering te laten komen. Het gaat dan om verandering in:

Als persoon ben je continue in interactie met je omgeving. Dat roept reacties bij je op. Je voelt het in je lijf: het roept gevoelens en gedachten op. En mogelijk ontstaan er ook zingevingsvragen. Soms loopt het even niet. Waar ligt het aan? Dat kan op verschillende fronten zijn.
Ik  heb de visie dat alles dat je in je hebt met elkaar samenhangt én met elkaar kan samenwerken. Succes op het ene niveau werkt door op alle andere niveaus.

Persoonlijke aanpak

Als coach werk ik zowel op gedrag in de praktijk, als op het mentale, emotionele, fysieke en zingevingniveau. In mijn begeleiding stimuleer ik tot zelfonderzoek. Ik hou je binnen de context van jouw werk of persoonlijk leven met respect een spiegel voor. Ik gebruik hierbij mijn deskundigheid, intuïtie, creativiteit en inlevingsvermogen. Deze persoonlijke coachingsaanpak leidt tot goede resultaten in de dagelijkse praktijk.

Individuele coaching geeft de gelegenheid in te gaan op jouw specifieke vragen. Kom kennismaken in een oriënterend gesprek. We inventariseren je situatie, formuleren coachingsdoelen en stellen een offerte op. Zo krijg je een coachingtraject met persoonlijke en deskundige aandacht. Na afloop van het traject functioneer je meer vanuit je volle kwaliteiten en inspiratie.

Een bekwame professional en een geïnspireerd functionerende medewerker is goud waard voor zijn organisatie. Vraag bij je leidinggevende een coachingstraject aan. Je bent het waard om je eigen goud te investeren.
De praktijkruimte is op een rustige en natuurrijke plek.

Margret Rensink is gecertificeerd: Coach, NLP-Mastercoach, ZKM-coach. Aangesloten bij: VVZB, vereniging van ZKM beoefenaars http://www.vvzb.nl http://www.opleidingzelfkennismethode.nl

 

Wat zeggen personen die een coachingstraject volgden bij Kompas?

Jeanette:

"Margret is transparant en professioneel. Ze is resultaatgericht en door de tactvolle manier waarop ze coacht voel je je als cliënt veilig en in goede handen. Door haar warme en inspirerende manier van begeleiden voel je    het levert mij wat op, ik kan hier verder mee."

 

 

Kompas Training & Coaching helpt 40 Plussers die onvoldoende energie en voldoening ervaren in werk/privé binnen 4 maanden meer zicht te krijgen op wat ze willen