Coaching

Coachingstijl

Mijn stijl van coaching is verhelderend en doelgericht, onderzoekend en stimulerend. Daarbij ben ik een coach met een creatieve benadering: verdiepend, met resultaten in de praktijk.

Ik ben als coach opgeleid om mensen te helpen op verschillende niveaus tot daadwerkelijke verandering te laten komen. Het gaat dan om verandering in:

Als persoon ben je continue in interactie met je omgeving. Dat roept reacties bij je op. Je voelt het in je lijf: het roept gevoelens en gedachten op. En mogelijk ontstaan er ook zingevingsvragen. Soms loopt het even niet. Waar ligt het aan? Dat kan op verschillende fronten zijn.
Ik  heb de visie dat alles dat je in je hebt met elkaar samenhangt én met elkaar kan samenwerken. Succes op het eneniveau werkt door op alle andere niveaus.

Persoonlijke aanpak

 In mijn begeleiding stimuleer ik tot zelfonderzoek. Ik hou je binnen de context van jouw werk of persoonlijk leven met respect een spiegel voor. Ik gebruik hierbij mijn deskundigheid, intuïtie, creativiteit en inlevingsvermogen. Deze persoonlijke coachingsaanpak leidt tot goede resultaten in de dagelijkse praktijk.

Margret Rensink is gecertificeerd: Coach, ACT Coach, ZKM Coach, Loopbaancoach, NLP Coach.

Hieronder een overzicht van de verschillende soorten coaching die ik aanbied:

 

Wat zeggen personen die een coachingstraject volgden bij Kompas?

Jeanette:

"Margret is transparant en professioneel. Ze is resultaatgericht en door de tactvolle manier waarop ze coacht voel je je als cliënt veilig en in goede handen. Door haar warme en inspirerende manier van begeleiden voel je    het levert mij wat op, ik kan hier verder mee."

 

 

Kompas Training & Coaching helpt 40 Plussers die onvoldoende energie en voldoening ervaren in werk/privé binnen 4 maanden meer zicht te krijgen op wat ze willen