Wie ben ik?

Margret Rensink: een enthousiast en gedreven trainer/coach.

Vanaf 2002 ben ik actief als trainer/coach op het gebied persoonlijke ontwikkeling, loopbaanontwikkeling, communicatie en persoonlijke effectiviteit. Mijn post-hbo-opleiding trainer/coach volgde ik bij KB&K in Wageningen (cedeo-erkend). Daarna specialiseerde ik me verder in NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) via de opleidingen NLP Master Practioner en NLP voor trainers. Als coach specialiseerde ik mij in de ZKM methode, ACT, Voice-dialoque, en DNLA. Een opleiding voor creatieve ontwikkelingsprocessen vanuit transpersoonlijke visies zorgt voor een stevige basis in mijn werk. Ik werk voor de overheid, organisaties, bedrijven, onderwijsinstellingen, vrijwilligersorganisaties en particulieren.

Mijn Missie

Met passie werk ik aan mijn persoonlijke missie om mensen te begeleiden bij het (her) ontdekken van hun kracht, kwaliteiten en waarden en deze te versterken zodat ze voluit kunnen leven.

Meer over mijn persoonlijke missie Missie:

Mijn Visie

Werken en leven met plezier

Als trainer/coach werk ik met plezier met mensen om deze geluksfactor in hun dagelijks leven te vergroten.

Mijn verhaal

Als veertiger had ik een leuke baan als voorlichter bij een gemeentelijke overheid met fijne collega’s. Privé kwam er steeds meer ruimte omdat mijn kinderen zelfstandiger werden. Alles liep eigenlijk best heel goed. Toch kwam regelmatig het gevoel naar boven: is dit het? Ik wilde meer, iets anders, een nieuwe uitdaging. Ik had de droom om mensen te begeleiden bij het neerzetten van hun kracht en kwaliteiten. Met het starten van mijn eigen bedrijf werd die wens werkelijkheid. En daarmee heb ik ook ervaren dat je in deze leeftijdsfase volop ontwikkeling kunt doormaken. Er ging voor mij weer een nieuwe wereld open.

Accent op 40 plus

Ik heb mijn koers verlegd en werk nu als trainer/coach. Mijn ervaring, kennis en betrokkenheid maakt dat ik accent leg op de veertigplusser. Ik ben er van overtuigd dat je als veertigplusser werk- en levenservaring hebt om verandering aan te kunnen. Elk nieuw accent geeft een andere kijk met een andere beleving. Kleine stapjes, stap voor stap en zevenmijlslaarzen. Alles is mogelijk en is vooral een stap vooruit.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door respect, creativiteit en doelgerichtheid, humor en betrokkenheid.

Werkgebied: Gelderland, Overijssel en Midden Nederland

Inspiratiebronnen en hobby’s zijn lezen, natuur, kunst, cultuur en persoonlijke ontwikkeling. Meer informatie over mijn achtergrond kun je vinden op: www.linkedin.com/in/margretrensink

 

 

 

margret rensink foto

helpt 40 Plussers die onvoldoende energie en voldoening ervaren in werk/privé binnen 4 maanden meer zicht te krijgen op wat ze willen

 

De werkelijke ontdekkingsreis bestaat er niet in dat men nieuwe landschappen ontdekt, maar dat men de wereld met nieuwe ogen bekijkt.

Marcel Proust

 

Kompas - video  Bekijk de video, waarin ik mijn motivatie verder toelicht.