Werkwijze Kompas

De trajecten van Kompas Training & Coaching zijn maatwerk. De praktijkgerichte aanpak stemmen we af op je vraagstelling en de omgeving waarin jij functioneert.

Ik werk graag met de ZKM (zelfkennismethode). De ZKM methode is een unieke wetenschappelijk onderbouwde manier van begeleid zelfonderzoek die mensen in staat stelt tot intensieve, systematische reflectie op leven en werk. Een zkm onderzoek maakt je drijfveren zichtbaar aan de hand van jouw unieke levensverhaal en je ervaringen daarin. Met de zelfkennis die je hiermee opdoet kun je veel beter bewuste keuzes maken die je op lange termijn verder helpen en de kwaliteit van je leven doen toenemen. https://www.zkmvereniging.nl/

 

Ook werk ik met ACT, een bewezen effectieve methode. Met de vaardigheden die je bij  ACT leert kun je vorm geven aan je leven in wat je belangrijk vindt. Je waarden zijn hierbij het uitgangspunt. Waardevol leven en je niet laten weerhouden door angsten en onzekerheden. Je leert om te gaan met de beren die onvermijdelijk op je weg komen.

Verder maak ik gebruik van de kennis en vaardigheden die ik in de loop van de jaren als coach en trainer geleerd heb. Ik zet ze op een creatieve manier in afhankelijk van je hulpvraag.

Ook maak ik gebruik van mijn eigen werk- en levenservaring.

Kompas Training & Coaching helpt 40 Plussers die onvoldoende energie en voldoening ervaren in werk/privé binnen 4 maanden meer zicht te krijgen op wat ze willen

 

Elke verandering begint met een andere manier van kijken
Olaf Hoenson