Trainingen leeftijdfases

Kompas ontwikkelde voor de verschillende “leeffases” trainingen die een waardevolle bijdrage leveren aan leeftijdsbewust personeelsbeleid.

"Accent op je loopbaan". Zet koers op je beste helft!

Dit is één van deze zelfontwikkelde trainingen. Overal werken  veertigplussers. Het zijn vaak medewerkers die al geruime tijd voor een bedrijf of organisatie werken. Zij beschikken over veel kennis en ervaring. Ze hebben een zekere positie verworven en zijn soms vergroeid met hun werk.

Vragen die leven

Als werkgever
Hoe kun je deze medewerkers het beste begeleiden zodat ze optimaal tot hun recht komen en met plezier blijven werken?

Kompas Training & Coaching ontwikkelde een speciale loopbaantraining voor werknemers van veertigplus. In de training leren werknemers verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen loopbaan. Door hun persoonlijke ambities en kwaliteiten aan te spreken, leveren ze met hun werk- en levenservaring een waardevolle bijdrage aan de organisatie.

Als medewerker
Hoe blijf ik mij ontwikkelen? Hoe kan ik het beste van mijzelf inzetten en plezier houden in mijn werk

Inzet van de training “Accent op je loopbaan” is met kracht, plezier en zelfvertrouwen te werken, zonder de belangen van de organisatie uit het oog te verliezen.

Belangrijke thema’s zijn

De training bestaat uit een aantal groepsbijeenkomsten. In overleg maken we een op maat gesneden training.

 

 

Kompas Training & Coaching helpt 40 Plussers die onvoldoende energie en voldoening ervaren in werk/privé binnen 4 maanden meer zicht te krijgen op wat ze willen