Loopbaancoaching

Voel je je onzeker in je werk? Of vind je het lastig grenzen te stellen? Kom je steeds in conflicten terecht? Zoek je naar meer balans tussen je werk en je privéleven? Loopbaancoaching is voor jou bedoeld als je in het werk tegen zaken aanloopt waar je zelf geen grip op kan krijgen. De werkgever kan ook punten in het functioneren aan de orde stellen die om ontwikkeling vragen.

Dreig je je baan te verliezen dan is het nu een goed momente om stil te staan bij wat je nu werkelijk wilt. Loopbaancoaching helpt jouw vragen te beantwoorden.

Loopbaanbegeleiding / heroriëntatie op werk

*     "Ik wil wat anders maar weet niet wat.

*      Verander ik van baan of verander ik in mijn huidige werk?

*      Ik zoek meer plezier en uitdaging in werk

*      Past deze carriérestap wel bij mij?

*      Ik word mijn baan kwijt / ik heb mijn baan verloren wat nu?

*      Ik ben boventallig, wat nu?

*      Welke baan past het beste bij mij?               

Persoonlijk traject

Heb je deze of andere vragen dan kan een loopbaantraject helpen. In een persoonlijk trajectgaan we op zoek naar jouw kwaliteiten, drijfveren en inspiratiebronnen. We kijken naar jouwe leven. Wat is voor jou belangrijk en waar krijg je energie van. Aan de hand van diverse opdrachten komt steeds duidelijker in beeld wat je wilt en wat je kunt.
loopbaanprog ramma

Kompas Training & Coaching helpt 40 Plussers die onvoldoende energie en voldoening ervaren in werk/privé binnen 4 maanden meer zicht te krijgen op wat ze willen